Rozhovor do novin

10.04.2010 19:46

Již za nekolik týdnů,přesně ve dnech 7-8. května na pomezí měst Uherské Hradiště a Staré Město se rozjede seriál Mistrovství České republiky na přírodních tratích . Tohoto mistrovství se zúčastní i jezdci místního AMK Těrlicko . Brunek Staš a Mirek "Globin" Bařák zasáhnou do bojů o mistrovské body na strojích Honda CBR v kubatůře do 600ccm. Petr Čadek na motocyklu Cagiva Mito v kubatůře 125 sport. První dva obhajují společné 25. místo , Čadek místo 9.

  Před sezonou jsme jim položili pár otázek:

   1. Jak ses připravoval na nadcházející sezonu?

    2. S jakými výsledky by jsi byl spokojen ?

    3. Co si do sezony přeješ? 

  Brunek1.  Připravoval jsem se hlavně fyzicky tzn. běhání a posilování

                   2.  - 3.  Cíl je objet celý seriál na přírodních tratích a taky se zúčastnit  nekterých závodu mistráku na motodromech s co nejlepšími výsledky,ale hlavně ve zdraví a  bez technických problémů!

   Globin 1.  Připravovala se hlavně motorka a ted´ vyrážím do Madárska motorku otestovat a hlavne se rozjezdit před nejkvalitněji obsazeným závodem ,který se koná v Hořicích.

                   2. Poněvadž je v naši kubatůře obrovská konkurence tak bych byl spokojen s bodovanými umístěními což je dojíždět do 15.místa.

                   3.Přejí si  at´ se diváci při sledování závodů skvěle baví a at´všichni jezdci přečkají sezonu ve zdraví. Na závěr bych chtěl poděkovat všem  svým sponzorům.

   Petr 1. U mně se taky připravovala hlavně motorka ,kde se předělával celý motor. A taky jsem trošičku zaposiloval .

               2. Co se týče výsledků tak bych si chtěl vylepšit  svou 9.pozici z minulého roku a třeba se i postavit někde na bednu,ale bude to strašně těžké poněvadž se připravuje asi 35 jezdcu a minimalně 20. jich může na tu bednu pomýšlet. Možná ,že nakonec budu rád ,když se do závodů vůbec kvalifikuji,pač tato třída je nebývale vyrovnaná.

                3. Do sezony si přeji to co kluci tzn. přežít sezonu ve zdraví a  bez poruch a taky sehnat ještě nějakého sponzora. Taky bych chtěl poděkovat těm ,kteří mně podporují . 

  Tak držme klukům pěsti  a pokud by měl někdo zájem může mrknout na stránky  https://petridas.webnode.cz  které vznikli na podporu jezdce . 

   Jezdce zpovídala Daniela Čadková  z   Petridas racing teamu  #91