sezona 2013

31.03.2013 18:28

              Tak a poněvadž se blíží začátek sezony , pokusim se nastínit  naše plány .

   Velmi vážně uvažujeme o několika závodech Alpe Adria ,která se jede jako Středoevropský pohár. Sice už to není to co to bejvalo ,ale letos vyšli nám chudším vstříc a slevili startovné o polovinu a tudíž je to již levnější než závody na přírodních okruzích. Máme v plánu  první závod na Slovakiaringu , dále závody v Madarsku na Panoniaringu pak následuje Most a Poznan v Polsku. Již ,ale v těhto dnech je velmi  ohrožen první závod ,nebot počasí je zatím razantně proti.

     Co se týká mistrovství na přírodních okruzích ,které  začíná jako každý rok ve Starém Městě u Uherského Hradiště již 4-5.5 . 2013. tak tam bychom se chtěli zúčastnit většiny závodů. Dalším  podnikem jsou 18-19.5 Hořice ,kde nesmíme chybět .Šance na reparát bude hned za měsíc , nebot pořadatel z Hořického klubu uspořádá dva závodní víkendy. Ten druhý je 15-16.6 . No a pak se již celá karavana  přesune k nám  na severní moravu  a 13-14.7 se  pojede  Okruh Františka Bartoše v Ostravě. Hned následující  víkend se jede nový okruh ve Volárně u Kolína.  Pak  do matičky Prahy na druhý ročník  O štít Strahova  10-11.8.  A nakonec asi poslední ročník Kyjova 7-8.9. kde se radnice postavila proti závodům  a povolila již  pouze jen jeden ročník! 

   Pokud se Vám zdá ,že Vám chybí ve výčtu Těrlický kahanec tak tam nás z největší pravděpodobností neuvidíte, nebot nepojedem tam kde si neváži jezdců! Ale samozřejmě ,že je to ješte skoro za půl roku a to se může ještě změnit.

   tak držte pěsti a pokud dojdete k nám do padocku ,klidně se stavte na  kafe nebo na pokec!  zdraví 91