sponzoři -partneři

18.01.2011 10:59

Doplnil jsem nové sponzory a partnery ,kteří mi budou pomáhat v příštím roce!

 Jako první bych chtěl uvest  firmu Autodům Vrána  www.autodum-vrana.cz ,kteří jsou  nejen výhradními prodejci vozů Škoda ,ale můžete si u nich nechat i své vozidlo opravit ,nalakovat  využít pneuseris a mnoho dalšího užitečného pro Vašeho plechového miláčka.

 Jako dalšího bych rád představil firmu Motožermanice www.motozermanice.cz ,která je  regionálním dovozcem  olejů Motul a prodává veškeré náhradní díly na motocykly .

   Dále Vám chci představit firmu Motodíly Havířov  https://motodilyhavirov.blogspot.com/ ,která se specializuje na prodej veškerých náhradních dílů jak na motocykly tak i na automobily .Dále Vám vozidlo opraví ,připraví na STK a po dohodě i kontrolu absolvují. Nebo u nich múžete využít pujčovnu  vozíků na motocykly, popřípadě cestovní boxy na střechu  vozu.

 Dalším z řady je studio Motosportvideo  www.motosportvideo.webgarden.cz  tato firma se zabýva výrobou a následným prodejem DVD z motocyklovou tematikou. Neměli jste čas se zajít podívat na Zlatý kahanec do Těrlicka? Je pro Vás daleko jet na závody do Ostravy?? nevadí  všude tam se nacházely kamery teto firmy a tak pokud si zakoupíte jejich DVD můžete být přímo u toho. Závody jsou snímány po celém okruhu  na cca 7-10 kamer a tudíž jim nic neunikne . Opravdu to stojí za to.

Pokračování příště.