Vyhlášení výsledků Poháru přírodních okruhů- Havířov

23.11.2010 21:07

   Letošní vyhlášení poháru připadlo na pořadatele Havířovského  Zlatého kahance na společnost Prosport.cz  .Na počátku jsem moc nevěřil ,že by se do Havířova sjelo moc lidí . Přece jen vzdálenost  z Prahy nebo Hořic není malá a proto jsem byl velmi mile překvapen . Společnost jaká se sešla byla opravdu výborná   a myslím ,že i program  byl na vysoké úrovni. Začátek byl plánován na 16 .hodinu ale začlo se až o půl hodiny později.

     V cca 16:30 se objevila tabule 5min. do startu a přes tabule 3min. 1minuta  a 30 sek.  se v rukách pana Malaníka  objevil šachovnícový prapor  ,který celý program zahájil .

     Poté se chopil slova konferenciér programu pan Václav Svoboda a začal maraton vyhlašování ,které otevřela kubatura  125 sport. Přes kubatůry 125 gp ,250 sp ,250 gp, supermono  ,volná do 600 až ke kubatůře nejrychlejší a to volne nad 600ccm.

     Pan Svoboda každému vyhlašenému položil několik otázek a tak jsme se dozvěděli například od vítěze  125 gp Patrika Koláře ,že chystá na příští rok kromě "dvacy" i motocykl kubatůry 600 ccm.  Nebo od vítěze třídy supermono pana Libora Kamenického ,že připravují nový český motor Ahra s obsahem 800 ccm.  Dále byly na podium pozvány i všechny dívky ,které se poháru aktivně zúčastnily a byly jim předány upomínkové poháry.

    Také jsme se od dam  dozvěděli ,jak si na závody vydělávají ,  že je potřeba zrychlit a jak se jim léčí zranění ze závodů.

    Mezi vyhlašenými kategoriemi hrála živá hudba,která protáhla svůj koncert až do brzkých ranních hodin.

   Po celou dobu trvání akce  běžely na promítacím plátně ukázky od  MotoSportVideo    www.motosportvideo.webgarden.cz  z uplynulé  road racingove sezony , dokonce byla i možnost zakoupení DVD od této společnosti  což bylo houfně využito .

    V rámci programu vystoupily i slečny z mažoretkové skupiny DIXI .    www.mazoretky-dixi.cz

   Závěrem bych chtěl vyhlášeným poblahopřát a společnosti Prosport.cz poděkovat za tuto suprovou akci.

ps. Taky bych chtěl poděkovat Markovi Vránovi za sehnání vstupenek. 

  ps2: Po získání více informací jsem zjistil ,že žádné zpoždění na začátku nenastalo.  Na pozvánkách sice bylo napsáno začátek v 16 .hod. , ale hned od začátku bylo plánováno ,že se začne až v 16:55 což bylo i dodrženo . Tudíž se omlouvám za špatné pochopení ! Nic to ovšem nemění na skutečnosti ,že laťka vyhlašovánií byla nastavena pořádně vysoko.