Výsledky jezdců AMK Těrlicko 2011

14.01.2012 19:58

      V lonském roce pod hlavičkou AMK Těrlicko startovalo celkem 6. jezdců.

     Nejůspěšnějším  byl mladý talentovaný jezdec Marek Vrána ,který vyhrál celkem 3.závody. Dvakrát v ČR z toho jednou i u nás v Těrlicku a taky na Slovensku. Tyto výsledky mu dopomohly k titulu mezinárodního mistra slovenska a ke třetímu místu v přeboru klasik.

      Dalším jezdcem je Jarek Szlachta . Ten se zůčastnil pouze závodu na Slovensku a v tamním mistrovství skončil na celkovém 14. místě.

     Poháru na přírodních tratích se za Těrlický klub zůčastnili Jarda Suchánek , který se umístil v konečném pořadí na 17. pozici a Mirek "Globin " Bařák se svou Hondou skončil celkově na 28.místě a Brunek Staš , ten se ovšem zůčastnil pouze domácího závodu ,kde mezi více než 40. jezdci skončil na vynikajícím 15. místě. Velkou škodou  je ,že tento sympatický pilot absolvoval pouze jeden závod ,nebot při absolvování celého šampionátu mohl pomýšlet na umístění v první desítce celkového pořadí.

     Posledním startujícím za AMK  byl Hornosušský rodák Petr Čadek. Ten se zůčastnil jak Poháru na přírodních tratích ,kde skončil na celkově 14.příčce tak i závodu na Slovensku ,kde po 4. a 7. místě se v celkovém pořadí vyšplhal na 5.místo.

     Závěrem bychom my jezdci chtěli poděkovat sponzorům a fanouškům za podporu a doufáme ,že nám zachováte přízeň i pro nadcházející sezonu.